Vozniki

Vozila Ford Transit in Tourneo so priljubljena izbira slovenskih podjetnikov. Pri Ford Slovenija smo se odločili, da jim pomagamo na njihovi poti k uspehu. Že nekaj časa vsem kupcem novih vozil Ford Custom podarimo brezplačno polepitev. Preberite njihove zgodbe in preverite, kako jim do uspeha pomagajo gospodarska vozila Ford.

Ford startaj slo ploscica

Štartaj, Slovenija! Z lahkimi gospodarskimi vozili Ford

Ford je prijatelj mladih podjetnikov. Podpiramo podjetniško žilico, zato smo se povezali z oddajo Štartaj, Slovenija!, s katero trgovska mreža Spar spodbuja nove upe slovenskega podjetništva. Najbolj perspektivni se zavedajo tudi, kako zelo pomembno je nenehno širjenje zavedanja o storitvi ali izdelkih. Zato so z veseljem izkoristili našo ponudbo, da njihova gospodarska vozila Ford spremenimo v potujoči "billboard" oglas. 

Ford startaj slo primer startajslo 2

Noela

Inovativna krema s polžjo slino navdušuje kupce, družino Fras pa Ford Tourneo Courier, ki jih prevaža na poslovnih in zasebnih poteh.

Preberite njihovo zgodbo…
Ford startaj slo primer startajslo 1

Odori

Nina Slapšak je strast do kemije, narave in zelišč ter neustavljivo energijo usmerila v razvoj naravnih kozmetičnih in čistilnih izdelkov Odori. Ford Transit Custom je pri tem postal njen najboljši prijatelj.

Preberite, zakaj…
Ford startaj slo primer nelipot

Nelipot

Popolnoma naraven dezodorant sta Simon in Tina zasnovala v domači kuhinji. Po uspehu v oddaji Štartaj, Slovenija! sta ekipo okrepila z okretnim in zmogljivim Ford Tourneo Courierjem.

Več o Nelipot...
800x451

Good4Dogs

Radojka in Branko Merhar pravita, da jima ob dostavi lokalne surove hrane za pse brez njunega Forda Transit Custom z vgrajenim hladilnikom in imenitno polepitvijo ne bi uspelo.

Preverite, kako jima pomaga…

Polepili smo tudi...

Ford startaj slo remax

Remax

Različna Fordova vozila podjetju Remax pomagajo pripeljati bazene in druge oblike vodne sprostitve kupcem od Avstrije do Portoroža.

Več
Ford startaj slo gmt

GMT

Zanesljiva vozila z dobrim razmerjem med stroški na prevožen kilometer so ključnega pomena za uspešno slovensko podjetje.

Več
Ford startaj slo kerin

Keramičarstvo Kerin

V uspešnem podjetju so šele po brezplačni polepitvi njihovih Fordov spoznali, kako učinkovito oglaševanje je to.

Več
800x450

MBS Ficko

Na dolgih poteh po Sloveniji in izven nje je okreten in prilagodljiv Transit Custom Furgon nepogrešljiv.

Več