Novi Ford Tourneo Custom

Namestite se v premium razredu

Izjemno udobje, drzna oblika, najnaprednejša tehnologija in dovolj prostora za devet oseb. Ko temu dodamo še vozno izkušnjo kot v osebnem avtomobilu in največ - 5 zvezdic - na EuroNCAP testu varnosti, bo hitro jasno, zakaj je Tourneo Custom najboljša izbira.

speed limit 720x720

Vozna izkušnja

Za popolno počutje in brezskrbno vožnjo skrbi najmodernejša tehnologija. Z vrsto asistenčnih sistemov bo vožnja preprosta, navdušila pa vas bo tudi vozna dinamika in okretnost, zaradi česar se boste počutili kot v osebnem vozilu.

Več
long service intervals 720x720

Moč in učinkovitost

Naj vas prevzame napredek zanesljive tehnologije, ki vam ob najvišji zmogljivosti zagotavlja izjemno nizke izpuste in varčnost. Razveselili vas bodo tudi denarnici prijazni dolgi servisni intervali - na 60.000 kilometrov ali 2 leti (kar nastopi prej).

Več
sitting comfortably 720x720

Udobje in priročnost

Novi Tourneo Custom pri zagotavljanju udobja postavlja nove standarde. To velja tako za praktične oblikovne rešitve in številne pametne odlagalne površine kot za oblazinjenje in prostornost. Udobno se namestite in uživajte na poti do cilja.

Več
protect pedestrians 720x720

Varnost in zaščita

Varnost je vedno na prvem mestu. Novi Tourneo Custom je opremljen z najnovejšo tehnologijo, ki brezkompromisno skrbi tako za vašo varnost in varnost potnikov kot za druge udeležence v prometu.

Več