Nadgradite svoj posel in ugled z nakupom novega gospodarskega vozila Ford. Mi vam bomo ob tem pomagali še utrditi vašo prepoznavnost z brezplačno polepitvijo.

ford polepitev video

Polepitev po vaših željah

Strokovnjaki podjetja MarKing bodo polepitev popolnoma prilagodili vašim željam. Poskrbeli bodo za vse, od grafičnega oblikovanja do namestitve na vaše vozilo. 

Izbirali boste lahko med dvema tipoma polepitve: najbolj priljubljena je "Business", s katero izpostavite vašo storitev ali produkt, lahko pa izberete tudi polepitev tipa "Styling", ki poudari linije vašega vozila. 

 

MarKing

Polepitev prinaša nove stranke

Tržne raziskave so pokazale, da je polepitev gospodarskega vozila ena najučinkovitejših oblik oglaševanja.

ford polepitev vozniki

Ford, prijatelj slovenskih podjetnikov

Predstavite se tudi svetovni informacijski avtocesti. Vaše podjetje in izkušnjo z novim Fordom lahko brezplačno predstavite na naših dobro obiskanih spletnih straneh in s tem še okrepite vašo prepoznavnost po vsej Sloveniji. Takole so se že predstavili nekateri izmed naših kupcev, ki so polepitev izkoristili ob nakupu prejšnje generacije vozil Ford Custom.

Vozniki

Avtomobilnost

Fordovo akcijo polepitve brezplačnih vozil so opazili tudi v oddaji TV Slovenija Avtomobilnost. Oglejte si prispevek, v katerem boste izvedeli marsikaj zanimivega in uporabnega o pritegovanju novih strank s tovrstnimi prijemi.

Video