Nova Ford Tourneo in Transit Custom sta odlična dokaza, zakaj so Fordova lahka gospodarska vozila najbolj prodajana v Sloveniji in v Evropi. Drzen dizajn, praktična in prilagodljiva zasnova, popolno udobje in napredne Fordove tehnologije. Spoznajte oba in izberite tistega, ki najbolj ustreza vašim potrebam.

Tourneo Custom new3 720x720

Ford Tourneo Custom
Vrhunsko udobje za vaše poti

Ne le s svojo prostornostjo, prepričal vas bo z odlično vozno dinamiko, udobjem, vrhunskim oblikovanjem in najnaprednejšo tehnologijo. Do 9 oseb se bo z njim vozilo lahkotno in samozavestno kot z osebnim avtomobilom. Ko želite najboljše za vaše družinske člane, je novi Tourneo Custom vaša najboljša izbira.

Novi Tourneo Custom
02 Ford Transit Custom 720x720

Ford Transit Custom
Trpežen dostavnik s športnim karakterjem

Novi Transit Custom je zasnovan tako, da zagotavlja izjemno prostornost, uporabnost in že legendarno zanesljivost. Zaradi vsega tega, pa tudi številnih asistenčnih sistemov in udobja, je novi Transit Custom prava izbira.

Novi Transit Custom
03 cutting edge 720x720

Popoln nadzor nad hitrostjo

Inteligentni omejevalnik hitrosti, ki ga ima novi Custom, bo poskrbel, da boste lahko vozili samozavestno in brez strahu pred kaznijo za prekoračitev hitrosti. Aktivirana kamera za prepoznavanje prometnih znakov zazna omejitev hitrosti, nato pa sistem samodejno prilagodi vašo najvišjo hitrost na to vrednost*.

 

*Pomembno: Omejitev hitrosti se lahko razlikuje glede na cesto in velikost vozila. Za omejitev hitrosti je v vsakem trenutku odgovoren voznik sam.
04 advanced engine 720x720

Večja moč, manjša poraba, manj emisij

Novi Custom zagotavlja večjo moč in več navora ter obenem manjšo porabo in manj emisij. Z naprednim novim Fordovim 2.0-litrskim EcoBlue motorjem novi Custom pri izpustih zadosti strogim standardom Euro 6. Motorji so varčni, in čeprav imajo manjšo prostornino kot 2.2-litrski Duratorq motorji, zagotavljajo večjo moč.

05 Ford SYNC3 720x720

Najsodobnejši vmesnik Ford SYNC 3

Ford SYNC 3 vam omogoča, da ostanete povezani in upravljate s svojim telefonom, glasbo in navigacijskim sistemom z intuitivnimi glasovnimi ukazi ali preko 20,3 cm (8-palčnega) barvnega zaslona na dotik. Izognite se zastojem ali na zaslon prikličite seznam lokalnih restavracij.*

 

* Opozorilo: SYNC 3 sistem popolno združitev omogoča le z iPhone/Android 5.0 (Lollipop) ali novejšim sistemom. Nekatere SYNC 3 funkcije zahtevajo podatkovno povezavo, kar lahko povzroči dodatne stroške. Da bi preverili, ali sta Apple CarPlay in Android Auto na voljo tudi pri vas, prosimo, da najnovejše informacije preverite na uradnih spletnih straneh Apple CarPlay ali Android Auto sistemov.
06 keeping your trailer 720x720

Popolno obvladovanje priklopnika

Sistem za stabilizacijo priklopnika zazna vijuganje ali zanašanje prikolice in zmanjša hitrost ter tako poskrbi za večji nadzor pri vleki. Sistem vozilo upočasni z zmanjševanjem navora motorja in postopnim povečevanjem zavornega tlaka na vseh kolesih.

07 integrated roof 720x720

Priročni, tihi in ekonomični strešni nosilci

Edinstvene in inovativne integrirane strešne nosilce lahko preprosto zložite, ko jih ne uporabljate. Omogočajo vam vožnjo do višinske omejitve dveh metrov. Zaradi manjšega zračnega upora boste porabili manj goriva, vožnja pa bo tišja.